Är du tunnhårig?

Inga problem! Viviere erbjuder den ultimata produkten för dig som är tunnhårig eller upplever att du har tunt hår och helst vill slippa bära tupé. Vivieres Hårfibrer är baserade på naturliga och elektrostatiska bomullsfibrer som enkelt fäster i håret och motverkar tunt hår på ett effektivt och diskret vis. Att slippa vara tunnhårig har aldrig varit enklare! För att beskriva Vivieres Hårfibrer på ett enkelt sätt kan man säga att de fungerar som ett smink för dig som är tunnhårig. Produkten appliceras snabbt och enkelt, och det är inte svårare än att applicera hårvax eller gelé. På mindre än en minut kan du med hjälp av Viviere fortsättningsvis slippa att vara tunnhårig!

Slipp vara tunnhårig med Viviere

  • En burk Viviere Hårfibrer håller i ca. två månader för dig som är tunnhårig, men kan hålla längre för dig som använder produkten i syfte att dölja din utväxt.
  • Kombinerar du Viviere Hårfibrer med Viviere Boosting Spray garanterar vi dig att du kommer att glömma att du överhuvudtaget har varit tunnhårig.
  • Oavsett om du är tunnhårig p.g.a. en sjukdom eller av ärftliga skäl så kommer du troligtvis aldrig sluta använda Vivieres Hårfibrer efter att du provat dem.
  • Vi erbjuder ett komplett startpaket för dig som enkelt vill komma igång med Viviere. Köp det här och slipp vara tunnhårig framöver!
Viviere erbjuder en modern lösning för dig som är tunnhårig. Inga operationer, ingen tupé, inget onödigt arbete. Bara naturliga bomullsfibrer som är enkla att applicera, enkla att tvätta ur och dessutom inte märks överhuvudtaget. De varken kladdar eller fastnar under naglarna. När de väl sitter i håret kommer de garanterat att uppfattas som en naturlig del av dig och ditt hår och de sitter kvar tills du tvättar ur dem.

Kontakta oss för att få veta mer

Fält med * är obligatoriska

Genom att godkänna samtycker du till att Viviere AB, i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar dina personuppgifter med ändamålet att skicka fördelaktiga erbjudanden till dig som gäller vårt varumärke Viviere. Du har rätt att skriftligen begära information om de personuppgifter som berör dig. Begäran ska ställas till Viviere AB, Rangelvägen 23, 475 35 Grötö eller till: info@viviere.se
viviere AB´s hantering av personuppgifter.

Jag godkänner