Hårimplantat

Att drabbas av håravfall är en känslomässig tid och det kan uppstå både för män och kvinnor. Vid håravfall upplever man ofta mycket negativa tankar. Vid håravfall brukar den första tanken vara att leta information om ett eventuellt hårimplantat. Man vill undersöka det snabbt och sedan få en snabb lösning.

I den här texten kommer vi förklara vad ett hårimplantat faktiskt är och även presentera vår produkt som fungerar på ett liknande sätt som ett vanligt hårimplantat. Förhoppningsvis kommer ni får en större förståelse och sedan få bukt med ert håravfall eller tunna hår.

Vad är hårimplantat?

Ett hårimplantat brukar även kallas för hårtransplantation. Det mest vanliga stället man gör en hårtransplantation är på huvudet men det är även vanligt att det förekommer på andra ställen. Det kan exempelvis förekomma på ögonfransar, skägg eller ögonbryn. Vid ett normalt ingrepp för hårimplantat flyttas håret från ett ställe till ett annat.

Hårimplantat steg för steg

Innan vi startade Viviere gjorde vi flertalet undersökningar och hämtade massvis med information för att få reda på hur det gick till att göra ett hårimplantat. Som vi skrev ovan brukar det vanligtvis starta med att man tar håret från ett ställe och flyttar till ett annat. Stället där håret brukar tas ifrån är bakhuvudet. Vid ett ingrepp får oftast ångestdämpande medicin och även lokal bedövning. Efter ingreppet kan det eventuellt uppkomma bieffekter som svullnader. Läkare rekommenderar nästintill alltid minst 1veckas sjukskrivning efter ett hårimplantat utförts.

Substitut för hårimplantat

Vi har undersökt, vi har sökt maniskt på internet efter ett botemedel mot tunt hår och håravfall. I alla fall har det slutat men att man behöver göra ett ingrepp. Vi på Viviere erbjuder därför hårfibrer som fungerar som ett substitut för ett hårimplantat. Med våra fibrer behöver man inte göra något ingrepp och det tar ca 60sek att applicera. Våra fibrer ökar tjockleken på varje enskilt hårstrå med upp till 4ggr sin storlek.

Viviere Volume Fibre är hållbar även vid träning samt regn och blåst. Det är enkelt, det är naturligt och det kräver inga ingrepp. Klicka hem Viviere idag.

Låter det för bra för att vara sant? Vi erbjuder en 100% nöjd-kund-garanti vilket innebär att du får gärna skicka tillbaka produkter om du inte är nöjd, du får även pengarna tillbaka.

Du har inget att förlora. Testa vår produkt idag.

Gör din beställning här!